Актарофіт |
![]() |
![]() |
![]() |
![]()
Інсектицидно-акарицидний біопрепарат
Актарофіт - це препарат бактеріального походження створений для боротьби зі шкідниками овочевих, декоративних, лісових та плодово-ягідних культур. Діючою основою препарату є комплекс природних авермектинів, які продукуються корисним ґрунтовим грибком Streptomyces avermitilis. Авермектини – це природні специфічні нейротоксини, які проникають в організм комах кишковим або контактним шляхом та незворотно вражають їх нервову систему.
Упаковка: пляшка 200мл, пакет 10 мл.
Застосування:
Проти колорадського жука, попелиці, трипсів, білана жилкуватого, совки, плодожерки, кліщів, листокруток, п`ядунів та інших шкідливих комах.
Культура та норми витрат:
Особливості використання:
Препарат застосовується по мірі появи шкідників. Для внесення можна використовувати оприскувачі будь-якого типу, які забезпечують мілкодисперсне розпилювання та рівномірне нанесення робочої суміші на поверхню листків та стебел. Обприскування посівів або насаджень Актарофітом доцільно проводити в суху, ясну, безвітряну погоду за низької ймовірності опадів протягом наступних 8-10 годин.
Оптимальним температурним режимом внесення біологічного препарату є +18оС і вище.
Не рекомендується проводити обробку під час випадання роси, а також в жарку, сонячну погоду, оскільки це знижує ефективність препарату.
Перші ознаки дії препарату, припинення харчування, можна спостерігати через 6-8 годин при обробці проти листогризучих шкідників і через 12-16 годин – проти сисучих. Масова загибель шкідників настає на 2-3 день після обробки, а максимальний ефект досягається на 5-7 день. Захисний ефект препарату за сприятливих умов триває до 7-20 днів.
Актарофіт в регламентованих нормах не токсичний для попелицевих корівок, павуків, хижих клопів, паразитуючих лускокрилих, мурах, жужелиці, дощових черв’яків і інших.
Здатність авермектинів швидко розкладатися в навколишньому середовищі перешкоджає їх накопиченню в плодах, овочах і грунті. Препарат можна застосовувати в період збору врожаю на овочевих і плодово-ягідних культурах. Остання обробка може бути здійснена за 48 годин перед збиранням врожаю.
Термін і у мови зберігання:
Зберігати при температурі від 0 до 30ºС, у сухому прохолодному приміщенні при температурі від 0оС до +30оС, окремо від харчових продуктів і ліків в місцях недоступних для дітей і тварин.
|
© 2011 Badvasy - засоби захисту рослин, насіння, добрива. Всі права захищені.
Made by Entercom